Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Monday, January 17, 2011

auch my leg!!!!

huh what the hell i'm working for??i'm only packing today!shit!my leg in painful...HUh morning until afternoon i'm just stand up!!CAN U IMAGINE???i hope so much the company will provide chair for cashier.....but it's your luck if your duty at the 1st floor....there's no chair for u to sit...emmm i hope someday i'm on duty at 2sd or 3rd floor....wish so...and i wish i can hung up until this august.....my goal:

  1. saving money much much MUCH MUCH MORE
  2. nothing matter than MONEY
  3. IF SOMEONE TRY TO KICK ME DOWN,WELL I DONt EVEN CARE
  4. MY AIM JUST FOR THE SALARY THAT I WILL RECEIVE EVERY MONTH

Monday, January 10, 2011

second interview

ehm arini pun p interview..fuh aku nyaris lewat dsebabkan akak seorang ni..tak pasal2 dia lewat plak balek umah pastu dia pakai lagi tu kasut ku.hish!ini yang wat tambah sakit ati aku...apa lagi aku p tendang dinding umah..na pecah dinding tu.tak sangka plak aku ni kuat..huhuhu tak dapat  maw kawal kemarahan arini...sakit ati betul,,,naseb baik interview bjalan lancar tapi aku dtawarkan jadi cashier lak...aku pohon promoter jer dorang bagi lebih plak..takpa ar gaji tggi skit...ble la..

Sunday, January 09, 2011

Interview

emm tadi aku p interview jo...hehehehehe aku ingat nak jadi cashier tapi xda plak yg kosong.maddam tu ckp aku ni maw keja ringan jak..ala mang betul pun......sapa tak taw aku ni law pasal mkerja mang tak larat tapi law blajar tggi-tggi aku larat la....huh!fuh!

Saturday, January 08, 2011

auch!!!in paintful but can't let him go...

aish lucu hari  ini sampai boleh terlanggar botol yang bergantung kat salah satu gerai air shake.lucu-lucu pun aku sedih gak...emm ni semua sal mamat tu la..tak pasal-pasal aku yang malu depan orang ramai.berbalik pada kejadian tu...actually mamat tu ex-bf aku,tak sangka plak terserempak dia arini...aku dalan perjalanan ke pasar sebaik sahaja selesai urusan pencarian  kerja.syok-syok berjalan tiba-tiba aku mendonggok dia plk kat depan mata aku.Adalah teman dia rasanya seorang boy and two gurls.aish!!!can u imagine that i only can say "hi" to him..tak patut betul la.Sudah aku lama menantikan hari terserempak kat dia,aku mampu cakap hi jak and trus blah!!!banyak sebenarnya aku nak cakap kat dia like:awak pa khabar?tak keja ke?pegi mana?wat pa skang? and macam-macam gie aku maw tanya tapi lidah ni keluh and tau-tau tercakap hi jak and trus jalan cepat-cepat blah.i think pipi aku berubah warna kot and pikir punya pikir terlanggar la botol tu....sakit tau kepala ni..aku buat bodoh jak orang gelakkan aku....emmm aku ni fikir banyak sangat sal dia even  da lama breakup ngan dia tapi hati ni can't let him go!i'm wondering apa pendapatnya about myself,like how do i look now and such nonsense things.huh!!!!why i'm like this.?ouh...he so cute and make my heart melt..MY GOD what should i do??